Iz vaše države ne morete posredovati naročila. Undefined

kategorije

ČELADA NOLAN N63 ORIENTAL - 16 MAT

N63 je doma je v mestu, na skuterjih in med mladostniki. Prikupna grafična podoba N63 ORIENTAL je prilagojena dekliškim željam.  Školjka je oblikovana tako, da čelada gladko zdrsne na glavo, kar je še posebej pomembno pri pogosti rabi. 

Več

MOTORISTIČNA ČELADA NOLAN N63 ORIENTAL 

Stilsko dovršena N63 je doma v mestu, na skuterjih in med mladostniki. Prikupna grafična podoba je prilagojena dekliškim željam. Školjka je oblikovana tako, da čelada gladko zdrsne na glavo, kar je še posebej pomembno pri pogosti rabi. Počutje v čeladi je udobno, z dovolj prostora pred usti.

ZUNANJA ŠKOLJKA  je odlita na zahtevnih orodjih iz namensko razvitega in izjemno kakovostnega polikarbonata Lexan EXL®. Ta polikarbonat sodi v visoki razred, je za 100% bolj odporen, elastičen in v času trajen, kot so cenejše mase ABS! Lexan omogoča doseganje prefinjenih oblik in dovoljuje znotraj proizvodnega procesa barvanje površine. Tako dosežemo tudi večjo trajnost čelade in zagotavljamo odlično razmerje med kakovostjo, ceno in zmogljivostjo.

NOTRANJA ŠKOLJKA  je izdelana v dveh plasteh iz ekspandiranega polistirena. To je še vedno najbolj učinkovit blažilnik energije udarca. Z raziskavami v Nolanu določamo gostoto – trdoto – obliko slojev in te školjke tudi proizvajamo. Tako naše čelade natančno prilagodimo zahtevam različnih varnostnih standardov.

PREZRAČEVANJE: Domišljen prezračevalni sistem deluje že pri doseganju manjših hitrosti. Skozi šobe v predbradnem delu vstopa svež zrak, ki je usmerjen na notranjo površino vizirja, zato ne vzbuja občutka prepiha in ne suši oči. Za učinkovito prezračevanje lasišča skrbi velika šoba nad vizirjem, difuzor na temenu pa s pomočjo venturijevega efekta učinkovito izsesava ogreti zrak iz čelade, kar zagotavlja bogat pretok svežega zraka, brez neprijetnega lokalnega hlajenja. V notranjo školjko so dodatno vtisnjeni globoki kanali za učinkovito kroženje zraka in prezračevanje lasišča. N63 je pripravljena tudi za vgradnjo preprosto snemljive protivetrne zaslonke pod brado (opcija za doplačilo), ki deluje zoper prepih in tako pripomore k še boljšemu počutju v čeladi.

OBLAZINJENJE: Oblazinjenje je prostorsko oblikovano, z zračnimi prehodi med elementi, da lahko zrak kroži. Podkvasto oblikovan spodnji rob oblazinjenja opazno duši hrup iz okolja. Oblazinjenje je izdelano iz zračnega, na otip svilnatega materiala »Clima comfort«, ki s kože odvaja vlago in v vročini zato deluje sveže in ne draži kože. Za doseganje dolgotrajne svežine in higiene je tkanina še dodatno obdelana po sistemu Sanitized®, ki se uporablja tudi za dodelavo gorniškega perila. Oblazinjenje je preprosto snemljivo in pralno.

VIZIR: Optično popoln vizir je zaščiten proti praskam, pripravljen za uporabo vložka proti megljenju (opcija za doplačilo) in nudi zaščito pred škodljivimi UV žarki (UV 400). Gibka tesnila zagotavljajo dobro tesnjenje, vizir pa je možno sneti brez orodja, kar je dobrodošlo ob resnejšem čiščenju čelade.  

PODBRADNI PAS  je opremljen z najudobnejšo avtomatsko zaponko Microlock, ki zaradi zobatega jezička omogoča izjemno natančno, mikrometrsko nastavljanje zapenjanja. Zato uporaba podkape ali visokih ovratnikov ne zahteva vsakičnega podaljševanja podbradnega pasu

 • Vizir: prozoren, odporen na praske z UV zaščito pred škodljivimi žarki. Montaža/demontaža brez uporabe orodja
 • Velikosti: XXS, XS, S, M, L, XL, XXL
 • Sistem zapenjanja podbradnega pasu: mikromatska zaponka Microlock
 • Servis, garancija: 5 let garancije, vsakoletni brezplačni zimski servisni pregledi
 • Protivetrna zaslonka pod brado: pripravljeno za uporabo (z doplačilom)
 • Ovratnik (protihrupna zaslonka): serijsko
 • Prezračevanje: nastavljivo - prezračevalne šobe pred brado in nad vizirjem, na vrhu čelade difuzor za zajem svežega in odvajanje ogretega zraka
 • Oblazinjenje: Clima Comfort, snemljivo in pralno, Sanitized - antiseptično in antibakteriološko obdelano
 • Grafike: da
 • Atest: ECE 22/05
 • Zunanja školjka: strojno odlita iz polikarbonata Lexan® EXL
 • Teža: cca. 1430 g. (velikost M).
 • Vložek proti megljenju vizirja: pripravljeno za uporabo (z doplačilom)

Košarica  

V košarici ni izdelkov

Dostava 0,00 €
DDV 0,00 €
Skupaj 0,00 €

DDV je zaračunan v ceni izdelka.

Košarica Odjava

Aktualno

ČELADA GREX G6.1 JOY - 26
ČELADA GREX G6.1 JOY - 26
129,00 € 116,10 €
Zagotovite si 10% popust
ČUDOVITI MESECI AKCIJ 2012
BREZPLAČNE TESTNE VOŽNJE
BREZPLAČNI SERVISNI PREGLEDI
ŠE VEČ IZBIRE!